بازگشت الواح هخامنشی از آمریکا به ایران همزمان با بازگشت پزشکیان از نیویورک + فیلم خنثی سازی خمپاره قدیمی در روستای شموشک گرگان ویدئو | آبخوری پلنگ ایرانی در بوشهر (۵ مهر ۱۴۰۳) قَبای گران مدارس بر تن دانش‌آموزان | نارضایتی والدین از قیمت زیاد و کیفیت پایین لباس فرم مدارس درآمد نجومی سازمان سنجش از برگزاری سه آزمون دانشگاهی سهم بازنشستگان تأمین‌ اجتماعی از متناسب‌سازی حقوق چقدر است؟ کوتاهی در اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پذیرفتنی نیست سقط به قیمت بازار | مبلغ سقط جنین غیرقانونی در ایران: ۱۵۰ میلیون تومان! قول رئیس مجلس به بازنشستگان: مطمئن باشید معوقات بازنشستگان از مهر ماه پرداخت خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۵ مهر ۱۴۰۳) | هشدار هواشناسی در خصوص بارش باران و وزش باد شدید وزیر بهداشت: گزارشی مبنی بر کمبود واکسن آنفلوانزا مخابره نشده است کارمندان چگونه خود را از دردهای استخوانی ناشی از پشت‌میزنشینی دور کنند؟ مهلت یک هفته‌ای دادستانی مشهد برای رفع مشکلات سرویس مدارس استمرار اجرای طرح‌های پیشگیری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی در حریم حرم امام‌رضا(ع) بیمارستان حاشیه شهر مشهد زیر سرم اعتبار | تکمیل بخش اورژانس تا پایان آبان ۱۴۰۳ + فیلم بررسی مجدد کنکور در شورای عالی انقلاب فرهنگی سکته مغزی، سومین علت مرگ و میر در جهان بی‌توجهی به هشدار «شنا ممنوع» عامل غرق‌شدن و مرگ کودکان مشهدی در سواحل فریدون‌کنار شد آیا درمان‌های خانگی برای ریزش موی سکه‌ای مؤثر هستند؟ پیوست سه هزار و ۶۰۰ هکتار از جنگل شرق استان گیلان به قزوین با مصرف گوشت قرمز فراوری‌شده در انتظار خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ باشیم آغاز به کار گردهمایی مسئولان قضایی خراسان رضوی در مشهد
سرخط خبرها

نان سیمیت ترکیه‌ای را با روش خانگی بپزید

  • کد خبر: ۶۷۹۳۹
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۸
نان سیمیت ترکیه‌ای را با روش خانگی بپزید
سیمیت یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین نان‌های کشور ترکیه است که طرفداران بسیاری دارد. با دستور زیر به آسانی نان سیمیت را در منزل تان درست کنید.
به گزارش شهرآرانیوز، نان سیمیت یک نان گردوکنجدی است که اصالت ترکیه‌ای دارد، اما در برخی شهر‌های ما هم پخت می‌شود. بر خلاف اسمش، پخت بسیار ساده و راحتی دارد. این نان خوشمزه همراه با پنیر و سبزی برای وعده عصرانه بسیار عالی است. پیشنهاد می‌کنم حتما آن را یک بار امتحان کنید.
 

مواد لازم برای تهیه نان سیمیت

آب: یک لیوان + ۲ قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق چای خوری
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای خوری
روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری
آرد: ۳ لیوان
شیره انگور یا عسل: ۳ قاشق غذاخوری
کنجد و زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه

-درون ظرفی به یک لیوان آب ولرم، شکر و خمیرمایه را اضافه کنید. در آن را ببندید و ۱۵ دقیقه استراحت بدهید. سپس آرد و نمک را با هم ترکیب و به مخلوط خمیرمایه اضافه کنید. در آخر هم روغن را به آن بیفزایید.
 
نان سیمیت ترکیه‌ای
-خمیر را ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا یکدست شود. سپس آن را داخل ظرفی بگذارید که کف آن را از قبل چرب کرده اید. در ظرف را ببندید و یک ساعت به آن استراحت بدهید.
نان سیمیت ترکیه‌ای
 
-بعد از یک ساعت، پف خمیر را بگیرید و آن را پهن کنید. از خمیر به طول ٢٥ سانتی متر به حالت رول باز و آن را دور هم بپیچید و به شکل سیمیت گرد کنید.
 
نان سیمیت ترکیه‌ای
 
-شیره انگور یا عسل را با آب مخلوط کنید و سیمیت را داخل آن و بعد هم کنجد بزنید. خمیر‌های آماده را داخل سینی بچینید و درون فری که از قبل گرم کرده اید، ٢٠ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. بعد هم چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی شود.
 
نان سیمیت ترکیه‌ای
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->